Vilkår og privatlivspolitik

 

Vilkår, privatlivspolitik og information om cookies på www.hillerodkirke.dk 

Når du besøger www.hillerodkirke.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Vi indsamler oplysninger på www.hillerodkirke.dk på to måder:

  • Ved at du selv selv afgiver oplysninger, fx tilmelder dig nyhedsbrevet
  • Ved brug af såkaldte cookies

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer www.hillerodkirke.dk indsamler samt formålet med at indsamle information.

Cookies

 www.hillerodkirke.dk anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

www.hillerodkirke.dk bruger cookies fra:

  • Google Analytics til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre vores indhold.
  • AddThis for og se hvad der deles fra hjemmesiden.

NB: Oplysningerne i statistikkerne er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her (eksternt link).

Vær opmærksom på, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies, fx at sitet ikke længere kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. www.hillerodkirke.dk indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig. Eneste to undtagelser er,

  • hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev , hvor vi har brug for dit navn, mobilnummer og din e-mailadresse, som kan ske direkte via hjemmesiden eller på andre måder på skrift eller via telefon at afgive oplysninger til Hillerød Kirke.
  • hvis du tilmelder dig et af vores tilbud, hvor der registreres oplysninger du selv har givet, til brug for afviklingen af arrangementet, som registreres via vores tilmeldlingsformularer på www.hillerodkirke.dk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bliver indsamlet via Google Analytics og er anonymiseret.

Abonnenter

Hvis du tilmelder dig Hillerød Kirkes nyhedsbrev, registreres dit navn, mobilnummer og e-mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne bruger vi kun din at sende dig Hillerød Kirkes nyhedsbrev. Oplysningerne opbevares hos Hillerød Kirkes databehandler Churchdesk.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

www.hillerodkirke.dk indsamler oplysninger for at forbedre indholdet, samt for at levere de services, du har efterspurgt, fx at sende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

www.hillerodkirke.dk videregiver ikke data til tredjepart. www.hillerodkirke.dk benytter dog en række tredjeparter til behandling af data, herunder Google Analyticsog og AddThis, for at indsamle statistik om brug - men ikke brugere - af www.hillerodkirke.dk. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftale, som sikrer, at data bliver behandlet efter EU's persondataforordning.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om indsigt i data kan ske til: webmaster@hillerodkirke.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til  Datatilsynet (eksternt link).

Udgiver

www.hillerodkirke.dk ejes og publiceres af Hillerød Kirke.

Se yderliger information under 'Kontakt'