Hillerød Kirke har en Fællesmail, for alle, der har en aktiv tilknytning til Hillerød Kirke.

Formålet med fællesmailen er:

• at styrke fællesskabet mellem dem, der er aktivt tilknyttet kirken.
  • gensidig at dele relevant information – ikke kun meddelelser FRA kirken TIL brugerne, men også den anden vej.
    • Eksempelvis kan listen bruges til at invitere til en fælles gåtur efter kirketid eller informere om en aktivitet - bede om hjælp til en opgave.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til Jacob Winther på jw@km.dk, om at du vil tilmeldes fællesmailen.

Når du så er tilmeldt, kan du sende en mail til alle, som er tilmeldt Hillerød Kirkes fællesmail ved at skrive til hillerodkirke@googlegroups.com

Ønsker du at afmelde dig listen, skriver du en e-mail til hillerodkirke+unsubscribe@googlegroups.com.