Søndag d. 19. september 2021, kl. 10:00

Høst Gudstjeneste efterfulgt af KirkeFrokost.

Derfor tre vigtige meddelelser forud for gudstjenesten:

• Vi inviterer alle børn til at gå i procession med frugt og grønt, som lægges oppe foran alteret. Det betyder:
    • Tag frugt, grønt og blomster med. Gerne noget vi kan spise eller pynte med til kirkefroksten.
    • Kom 5-10 minutter i god tid.
    • Vil nogle af jer forældre gå med børnene ind ved processionen og hjælpe dem med at lægge frugten oppe foran?
  • Vi har offergang, som er et gammelt ord for, at vi synligt markerer at vi giver af vores penge til andre. I taknemmelighed til Gud for høsten giver vi af vores overflod til folk, der har behov for en gave. Derfor:
    • Tag kontanter med denne søndag (Det er også muligt at give via MobilePay 50420)
    • Under en salme stiller vi en krukke frem, hvor vi samler penge ind. Halvdelen går til provstiets missionsprojekt: Hjælp til Libanons kristne og halvdelen til Menighedsplejen, som er hjælp til trængende i sognet.
  • Husk Kirkefrokost
    • Tag en ret med til det fælles kirkefrokostbord.

Høst- og familiegudstjeneste - 16. søndag efter Trinitatis - kirkefrokost
Jacob Winther