Begivenheden har allerede fundet sted.

Når Gud bøjer sig - om at genvinde livsmodet - sogneaften

Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Hillerød Kirke, Østergade 12, 3400 Hillerød
Synne Garf, International chef, Bibelselskabet
Gratis

Med udgangspunkt i sin bog ”Når Gud bøjer sig”, tager Synne Garff os med ud i verdens konfliktområder, viser billeder og reflekterer over, hvad det er Bibelens fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper.

Synne Garff har rejst på kanten af krig, livstruende sygdom og religiøs fanatisme de sidste mange år og har ført samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter.

”Når Gud bøjer sig” er hendes beretning om krig og nød, og et vidnesbyrd om, hvordan bibelsk sjælesorg kan give fornyet livsmod til traumatiserede mennesker.