• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 25. april 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Lørdag d. 25. april kl 19.30 er der Lovsangskoncert i Hillerød kirke med Arvid Asmussen. Med sig har han guitaristen Jacob Worm og cellisten Benedicte Adrian. En lovsangskoncert med Arvid Asmussen er både lytteoplevelse, fællessang og historiefortælling. Det er en aften hvor Arvids lovsange og salmer blandes med fortællinger fra hans nye bog ”Historier og sange om det bedste og det værste”. Bogen, som udkom i oktober 2019, tager udgangspunkt i 10 af Arvids sange, hvortil han knytter personlige historier, vidnesbyrd og refleksioner om livet og troen. Arvid Asmussen er sangskriver, musiker og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke. Han har udgivet moderne salmer og lovsange siden 2010.

Ved denne koncert er der en éntre på kr. 50,- hvis du er over 18 år. Dørene åbnes kl. 19.00

Sted Østergade 12, 3400 Hillerød
50 kr for voksne