• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 3. december 2019, Kl. 17:00 til kl. 17:45

Vi synger julen ind med Spirekoret i Hillerød kirke  Tirsdag d. 3/12 kl. 17 – 17.45. Der er lagt op til en rigtig god familieoplevelse, når Spirekoret fra Hillerød kirke får julestemningen frem i alle.

Hillerød kirkes Spirekor består af 23 piger og drenge fra 7 – 10 år  - og udover Spirekoret optræder Maja og Jonathan på 12 år med musik for orgel. De er nu begge medlemmer af Hillerød kirkes Juniorkor. Måske kunne en og anden få den tanke, at det er nok ikke på særlig højt niveau, når det drejer sig om børn i den aldersgruppe – men de unge mennesker skal man bestemt ikke kimse af. De ældste børn i Spirekoret har sunget hver uge i flere år og det sætter sig spor på en meget god og effektiv måde.  Der vil blive spredt juleglæde af den gode slags og naturligvis inviteres der også til fællessang. Alle er velkommen og det er naturligvis gratis.

MKS, AH
Østergade 12, 3400 Hillerød, Danmark