Børnekirke

Under prædikenen ved søndagens gudstjeneste er der Børnekirke.

Børnekirken er kirke for børn. Børnekirken ledes af en voksen, der fortæller bibelhistorie, man synger, tegner, leger m.m.

Børnekirken er delt op i to eller tre grupper efter alder.

Alle børn er velkomne til at være med i børnekirken.

Børnekirken annonceres før prædikenen, og børnene kommer ind i kirken igen inden nadver - og hvis der er dåb kommer de ind inden da.

Hvis børnene gerne vil have en voksen med, er det helt i orden.

I spalten til højre, er en oversigt over særlige arrangementer, som børnekirken har og over familiegudstjenesterne, som er gudstjenester skåret til for børnefamilier og hvor der ikke er børnekirke, fordi prædikenen er rettet til børnene.

Børnehjørnet

Børnehjørnet er et lille 'kit' for forældre til uden forberedelse at holde børnekirke med.

Det kan være hvis der er lidt mange små børn til børnekirke i foyeren, at man med de mindste børn kan trække ind på kontoret og holde Børnehjørne. Eller, når der i ferier ikke er sat nogle ledere på til børnekirken, kan man som forælder bruge Børnehjørnekittet til at holde børnehjørne med på dagen.

Her er der en præsentation af 'Børnehjørnekittet'. Klik på 'Start Prezi' og tryk frem og tilbage på pilene.

Kittet står i et skab på kontoret.