Udgivet af Jacob Winther, man d. 20. dec 2021, kl. 14:00

Kære alle

Vi skal holde jul nu og vi skal glæde os over julens budskab – over glæden midt i verdens og vores eget mørke, som julens evangelium i høj grad er fortællingen om. Glæden, der kommer gennem Kristus.

Vi kommer også til at holde jul med pladsbegrænsningens skygger – og der bliver måske ikke plads til alle i Hillerød Kirkes herberg.

Derfor har Hillerød Kirke også besluttet at lave en professionelt optaget julehilsen, som vil indeholde elementer fra den traditionelle juleaftensgudstjeneste – korsang, prædiken, orgelspil og stemning fra Hillerød Kirke. Vi håber mange får glæde af julehilsenen og at den bliver en god erstatning for dem, der af den ene eller anden grund må undvære juleaftenens gudstjeneste i Hillerød Kirke. Hilsenen bliver offentliggjort på kirkens hjemmeside og Facebook-side juleaften.

Men – Hillerød Kirke er ikke lukket juleaften. Vi har de to planlagte gudstjenester kl. 13.30 og 15.00. Men der bliver adgangsbegrænsning til 116 personer pr. gudstjeneste og derfor kun adgang med tilmelding.

Du kan tilmelde dig på www.hillerodkirke.dk/tilmelding. Tilmeldingen åbner mandag d. 21.12

HUSK at notere, hvilken gudstjeneste du tilmelder dig.

Der er kun adgang med coronapas og der krav om mundbind så længe man ikke sidder ned. Sundhedsmyndighederne opfordrer til, at man juleaftensdag beholder mundbind på, også når man sidder ned, og når man synger med på salmerne.

Vi ønsker alle en glædelig jul

Hillerød Kirke