Udgivet søn d. 6. jun 2021, kl. 06:00

Signe Kroner har ikke tidligere været ansat som kirketjener, men Folkekirken er ikke ny som ansættelsesmyndighed. Hun har siden hun var 14 år været ansat i en lang række kirker som kirkesanger.  Hun begyndte i Hersted Vester, men siden har hun både været forbi bl.a. Slotskirkens kantori og Ramløse og Annisse Kirker. Hun er fra en musikalsk familie, hvor sang altid har fyldt en stor del.

Derudover har omsorgsarbejde været en del af hverdagen – som handcaphjælper og plejehjem for demente.

Når Signe skal sætte ord på, hvorfor hun vil arbejde som kirketjener, svarer hun: ”Jeg har været glad for at arbejde i kirker. Som kirketjener kunne det være virkelig godt at være med på folks vigtige dage! At lave den ramme for folk, så deres vigtige dage bliver gode for dem.”

Signe bor her i Hillerød med sine tre energifyldte drenge, som hun nyder at bruge tid med – f.eks. med ture til stranden eller andre oplevelser.