Udgivet tir d. 9. feb 2021, kl. 09:06

Skærtorsdag, den 1. april, tiltræder Kristian Lumholdt som organist ved Hillerød Kirke.

Kristian siger: "At komme til Hillerød Kirke føles på mange måde som at komme hjem, for jeg har spillet her mange gange op gennem 90’erne og 00’erne."

Han glæder sig meget til at fylde kirken med musik og til at arbejde videre med "det meget fine niveau", som de tre kor ved kirken har. Han nævner bl.a. de flotte videoer, som Junior- og Pigekor indsang op til jul (om som stadig kan ses her på siden)!

De seneste 11 år har Christian været bosat i Syd- og Sønderjylland. Han har her virket som organist i Haderslev Domkirke og som lærer ved Løgumkloster Kirkemusikskole.

"Det har været en usædvanligt berigende tid, men nu er tiden kommet til at vende tilbage til Nordsjælland sammen med min kone, Mirjam, og vores søn Aron Régis. Jeg glæder mig til at komme i gang!" lyder det fra  Kristian.

Menighedsrådet har enstemmigt peget på Kristian og ser meget frem til samarbejdet med Kristian og glæder sig meget over at have fået så kompetent en musiker med på holdet ved Hillerød Kirke.

Menighedsrådets formand, Christen Jørgensen udtaler: "Vi begynder at samle til bunke af fejringer! Ansættelse af organist, fernisering af træ-skulpturer forarbejdet af de gamle lindetræet, indvielse af vores nye tilbygning! Det må blive en ordentlig fejring når omstændighederne tillader os at samles."