Udgivet fre d. 11. dec 2020, kl. 09:46

Ud fra vores erfaringer med tilmelding til gudstjenester i løbet af året har vi valgt følgende model:

Man kan tilmelde sig til de max 114 pladser i kirke- og sideskib fra 18.12 til 22.12.

Tilmeldingen foregår på www.hillerodkirke.dk/tilmelding

Vil man have sin reserverede plads, skal man møde op i kirken SENEST 15 minutter før gudstjenesten begynder. Derefter gives pladsen til en anden. Man skal fremvise printet eller elektronisk billet.

Udover muligheden for reservering kan man på selve dagen at møde op fra 15 minutter før gudstjenesten og stille sig i kø til de reserverede pladser, der ikke er benyttet samt de 64 pladser vi gør klar i vores nye hus, hvor man kan følge gudstjenesten på skærm og hvor fællessangen bliver ledt af korsangere.

Når man på dagen kommer til kirken beder vi om, at man tålmodigt vil stille sig i kø ved kirkedøren og holde god afstand i køen. En håndfuld frivillige ’kirkeværter’ vil på dagen anvise hver person eller husstand enkeltvis til deres plads, så vi på den måde holder passende afstand.

Vi håber dermed at få plads til alle, som ønsker at komme til kirke denne store dag i denne mærkværdige tid. Vi ved at mange vælger at holde julegudstjeneste ved skærmen derhjemme, og hvis vi mod forventning må afvise nogle i døren, henviser vi til muligheden for at følge gudstjenesten på www.hillerodkirke.dk/hør-søndagens-prædiken eller www.facebook.com/hillerodkirke og synge med derhjemme.

Vi gør også opmærksom på gudstjenesten Juledag kl 10.00 som en god mulighed for en gudstjeneste med mere ro, julesalmer og hvor juleevangeliet også læses som udgangspunkt for juleprædikenen.

Uanset hvad, så ønsker vi hele Hillerød Glædelig Jul. Vi håber på at julen trods omstændighederne bliver til glæde rundt omkring med påmindelse om at Jesus kom for at give glæde til dem der sidder i mørket og dødens skygge.