Udgivet af Jacob Winther, tor d. 28. maj 2020, kl. 08:37

Børnekirken har været samlet og har drøftet situationen omkring børnekirke inden sommer. Vi har besluttet vi holde børnekirke to gange inden sommerferien.

Af forskellige grunde aflyser vi børnekirke pinsedag og d. 14.6 er der konfirmationer, hvor der kun bliver plads til konfirmander med familie. Derfor heller ingen børnekirke den dag. Frimessen der var planlagt til d. 14.6 er flyttet til d. 21.6.

Til gengæld opfordrer vi børnefamilierne til at komme i kirke d. 7.6. og d. 21.6. kl. 11

Gudstjeneste søndag d. 7. juni

Den 7. kan vi holde børnekirke for to grupper af 9 børn. Det svarer til, at 13 familier med lidt over 2 børn i gennemsnit melder sig til sådan en gudstjeneste. Så er vi det antal vi må være.

Hvis der er fyldt op kl 11, så meld jer også til kl 9. Børn er meget velkomne kl. 9 og hvis der er børn dér holder vi også børnekirke kl. 9. Vi giver en melding til de tilmeldte inden gudstjenesten. Vi ved godt, at det ikke bliver som normalt og at langt fra alle kan være med – men det bliver noget særligt for dem, som kommer.
Frimesse søndag d. 21. juni

Den 21.6 håber vi at forsamlingsforbuddets grænse er hævet til 30 (eller flere) personer. Hvis det er tilfældet vil børnekirken stå for at tage sig af børnene under hele frimessen og tage dem med på tur ned til legepladsen på Posen. Vi håber på godt vejr. I så fald bliver der to tilmeldinger til frimessen – én tilmelding til børnekirken og én tilmelding til dem, der deltager i gudstjenesten.

Børnekirken vil nok få brug for hjælp fra forældre, der vil assistere børnekirken den dag. Det vil børnekirken koordinere, når vi har tilmeldingerne. Tanken er at lave noget, der er sjovt for børnene og give forældre og andre mulighed for at deltage i frimessen.

Der vil indtil videre være tilmelding til gudstjeneste på www.hillerodkirke.dk/tilmelding