Udgivet tir d. 21. jun 2016, kl. 11:08

Når man gifter sig i kirken, lover man at være sammen for altid. For de fleste ægtepar kræver det, at man gør noget for, at forholdet forbliver godt og livgivende.

Derfor sætter kirken sig for med mellemrum at sætte fokus på vedligeholdelsen af ægteskabet ved at udbyde et kursus.

Dette sker 11.-12. november 2016, hvor vi har inviteret Lise og Frederik Berggren Smidt, som er henholdsvis kropsterapeut og sognepræst. De har i 10 år i kirkelig sammenhæng haft parsamtaler med mange par, for at støtte og hjælpe dem til at leve bedre med hinanden. Desuden har Lise i 7 år haft privat praksis som kropsterapeut, hvor hun har hjulpet par. De sidste år har de i undervisning rundt om i kirker haft fokus på det seksuelles betydning for parforholdet, som også er i fokus på kurset til november.

Læs hele programmet her.