Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ny ungdomsmedarbejder ved Hillerød Kirke

Ny ungdomsmedarbejder ved Hillerød Kirke
Udgivet fre d. 14. apr 2023, kl. 15:37
Aktuelt

Hillerød Kirke har ansat Filip Karlskov-Mortensen som Ungdomsmedarbejder.

Hillerød Kirke ansætter en ungdomsmedarbejder, fordi tilbuddet til de unge er rigtigt vigtigt for at de unge også kan se kirken som deres hjem. Vi har mange børn ved kirken - men vi ønsker at de skal blive ved at opleve kirken som et oplagt sted for dem at mødes også efter konfirmationen. ”Vi har lige nu et teen-arbejde, ’Hygge Vafler og Andagt’, for 7.-9. klasse, men vil med Filips ansættelse arbejde på, at der også bliver et ungdomsfællesskab med fokus på de unge i aldersgruppen over dette.”, siger Sognepræst Jacob Winther.

Hillerød Kirke har valgt Filip, fordi han brænder for at fortælle evangeliet til de unge: ”Jeg ønsker at de unge skal kunne være i et fællesskab, hvor de kan være sig selv - hvor de kan dele både glæder og smerte med hinanden. Det sted skal kirken være - hvor de ikke behøver at tage en facade på men kan slappe af og være sig selv”, siger Filip

Filip er ved at uddanne sig som ambulancebehandler og har derfor jobbet i Hillerød Kirke som et studiejob - og er derfor kun ansat på timebasis 3-6 timer om ugen. Dette passer meget godt til Menighedsrådets ønsker, der har haft en vision om at ansætte én der kunne arbejde ung-til-ung. Det har Hillerød Kirke så nu.