Ny præst - i 4 måneder

Udgivet søn d. 15. jan 2023, kl. 13:55
Aktuelt

Joachim Kofoed Skriver er ansat for en fire måneders periode i løntilskud og vil glide ind arbejdet på lige fod med kirkens to faste præster Jacob Winther og Ole Cæsar Jensen.

Vi har bedt Joachim skrive et par ord om sig selv:

"Jeg er en nyuddannet teolog, som glæder sig til at prøve præstegerningen af i det virkelige liv. Det er jeg så heldig og velsignet at få lov til at smage på her i den kommende tid i Hillerød Kirke. Jeg er også et socialt menneske, der interesserer sig for det meste, om det er sport, politik, madlavning eller noget helt fjerde. Tro og eksistens kan jeg godt lide at tænke over, hvilket naturligvis har ledt mig hen i mod det, som jeg skal prøve her i Hillerød Kirke. Jeg glæder mig til at lære folk i kirken at kende og snakke og dele trosliv med jer. Jeg glæder mig også til at lære mennesker at kende uden for kirken, da jeg vil efterstræbe at gøre mit for at kirken er en åben og udadvendt kirke for mennesker, der ikke kender så meget til det med tro. Resten om mig må i finde ud af når jeg starter hos jer!"

Ansættelsen af Joachim betyder, at der vil være ændringer i gudstjenesteplanen med hensyn til hvem der prædiker. Følg med på hjemmesiden.

Joachim vil få kontor i sognehuset. Joachims oplysninger kan findes her.