Har du barselsorlov?

Kom og vær med til babysalmesang tirsdag formiddag i Hillerød kirke

Der kører to hold om året - et forårshold og et efterårshold.

Kontakt Mie Korp Sloth ved at sende en mail med navn på forældre og barn, alder på barnet ved tilmelding, mailadresse samt mobil nr til hillerodkirke@hillerodkirke.dk. Tilmelding er nødvendig og du modtager en bekræftelse på mail, hvis der er plads!

Det anbefales, at man kan deltage med babyer fra 2 - 3 mdr. til ca. et års alderen.

Det er en fantastisk oplevelse og øjenåbner for både børn og voksne at se, hvordan børnene efter kort tid genkender rytmen i undervisningen.

De små sange og salmer bliver til et dejligt, trygt og berigende ritual.

Gruppen mødes i Hillerød kirke én gang om ugen i en periode af 10 gange for at lave sang, rytmik og bevægelse sammen med og for børnene under kyndig musikalsk vejledning.

Musik og salmesang ind med modermælken!

Al forskning peger på, at man ikke kan begynde tidligt nok med at styrke den kreative del af det lille nye menneske. De sange, som forældrene synger for deres børn fra fødslen følger børnene livet igennem.

Og den bedste stemme i spædbørnenes øre, er ikke nødvendigvis den professionelle sanger, men lyden af mors og fars stemme.

Derfor er der intet krav om, at man skal kunne synge godt for at kunne deltage. Alle får uanset kvalifikationer styrket deres kunnen og i fælles forældreflok kan man udføre langt mere.

Derarbejdes målrettet med rim, remser, salmer, sange, musik og dans i ca. 40 minutter. Hvis barnet sover, kan det sagtens stadig deltage passivt ved at musikken alligevel når ind til babyen.

Bagefter er der kaffe og te, brød og frugt. Undervisningen foregår i en mindre gruppe med max. 10 mødre/fædre og børn. Underviser er organist og korleder Mie Korp Sloth og undervisningen er gratis!!!